Inkoop Rood Koper HP Kabel

Hoekstra Recycling Deventer koopt rood koper HP Kabel van u in tegen uitstekende dagprijzen.

De dagprijs van rood koper HP Kabel verschilt van dag tot dag. Om u een eerlijke en scherpe dagprijs te kunnen bieden voor u rood koper HP Kabel kunt u het beste bij ons langskomen of even bellen met een van de hiernaast staande telefoonnummers. Hierdoor weet u gelijk wat de dagwaarde bedraagt!

Niet alleen bedrijven, maar zeker ook particulieren zijn bij ons van harte welkom om ijzer, staal, aluminium etc. bij ons aan te leveren.

Ons terrein is ruim opgezet. Er is dus voldoende ruimte om met een vrachtwagen, container of aanhanger uw goederen af te leveren. Via onze moderne weegbrug kunt u exact zien hoeveel u heeft aangeleverd. Uiteraard rekenen wij graag contant met u af en ontvangt u de beste dagprijs!

Het ophalen van rood koper HP Kabel en/of overige metalen bij u thuis behoort tot een van de mogelijkheden. Afhankelijk van de lengte, grootte en hoeveel van het afval zijn er verschillende mogelijkheden.

Het ophalen en afvoeren van oud ijzer en metalen is maatwerk. Wij bieden u als particulier dezelfde mogelijkheden als bedrijven. Zo bieden wij onze zakelijke klanten een gratis container service aan. Dit is voor u afhankelijk van de hoeveelheid misschien ook een uitstekende oplossing.

Uw rood koper HP Kabel verkopen?

Kom langs aan de Danzigweg 3, 7418 EN in Deventer

of

Bel:  0570-625719 , 06-53139907

Gratis Container Service!

Contactgegevens:

Hoekstra Recycling
Danzigweg 3
7418 EN Deventer

Kom langs voor de beste dagprijzen:

Maandag t/m Vrijdag:
08.30 – 17.00 uur
Zaterdag:
09.00 – 16.00 uur

Te bereiken via:

0570-625719
06-53139907