Inkoop (oude) metalen

Inkoop van metaal tegen uitstekende dagprijzen! Wilt u de beste dagprijs voor al uw oude metalen of oud ijzer, dat kan bij ons. Wij geven niet alleen een uitstekende dagprijs voor al uw oude metalen, maar wij plaatsen ook desgewenst een gratis container.

Door de constante schommeling van prijzen op de markt van oud ijzer en metalen is het onmogelijk om de exacte prijzen weer te geven op de site. De prijs van oude metalen veranderd van dag tot dag en wordt onder andere bepaald door de kwaliteit, vervuiling en hoeveelheid, dit geld ook voor oud ijzer.

Het ophalen van oud ijzer of metalen geschied met ons eigen transportmiddel. Voor deze diensten berekenen wij geen kosten. Dit geld voor zowel bedrijven als voor particulieren. Geef u de voorkeur om oud ijzer of metalen te brengen op onze locatie, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Betaling geschied A contant of op rekening.

Hoekstra Metaal Recycling Deventer, modern recyclingbedrijf. Samen met hun medewerkers zorgen zij ervoor dat recycling plaats vindt volgens de strengste milieuwetten en met de nieuwste technieken. Inkoop van metalen behoord tot de dagelijkse werkzaamheden.

Gratis Container Service!

Contactgegevens:

Hoekstra Recycling
Danzigweg 3
7418 EN Deventer

Kom langs voor de beste dagprijzen:

Maandag t/m Vrijdag:
08.30 – 17.00 uur
Zaterdag:
09.00 – 16.00 uur

Te bereiken via:

0570-625719
06-53139907