Hoekstra Recycling Deventer koopt katalisatoren van u in tegen uitstekende dagprijzen.

De dagprijs van katalysatoren verschilt van dag tot dag.Om u een eerlijke en scherpe dagprijs te kunnen bieden voor uw katalysatoren kunt u het beste bij ons langskomen of even bellen met een van de nevenstaande telefoonnummers. Hierdoor weet u gelijk wat de dagwaarde bedraagt!

Niet alleen bedrijven, maar zeker ook particulieren zijn bij ons van harte welkom om ijzer, staal, koper etc. bij ons aan te leveren.

Ons terrein is ruim opgezet. Er is dus voldoende ruimte om met een vrachtwagen, container of aanhanger uw goederen af te leveren. Via onze moderne weegbrug kunt u exact zien hoeveel u heeft aangeleverd. Uiteraard rekenen wij graag contant met u af en ontvangt u de beste dagprijs!

Het ophalen van katalysatoren en/of overige metalen bij uw bedrijf of thuis behoort tot een van de mogelijkheden. Afhankelijk van de lengte,grootte en hoeveel van het afval zijn er verschillende mogelijkheden.

Het ophalen en afvoeren van oud ijzer en metalen is maatwerk. Wij bieden u als particulier de zelfde mogelijkheden als bedrijven. Zo bieden wij onze zakelijke klanten een gratis container service aan. Dit is voor u afhankelijk van de hoeveelheid misschien ook een uitstekende oplossing.

Uw katalysatoren verkopen?

Kom langs aan de Danzigweg 3, 7418 EN Deventer
of
Bel: 0570-625719, 0653139907