Inkoop van ijzer tegen uitstekende dagprijzen! Wilt u de beste dagprijs voor al uw oud ijzer of metaal, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij geven niet alleen een uitstekende dagprijs voor al uw oud ijzer maar wij plaatsen ook desgewenst een gratis container.

Door de constante schommeling van prijzen op de markt van oud ijzer en metalen is het onmogelijk om de exacte prijzen weer te geven op de site. De inkoopprijs van oud ijzer veranderd van dag tot dag en wordt mede bepaald door de kwaliteit, vervuiling en hoeveelheid, dit geld ook voor oud metaal.

Het ophalen van oud ijzer of metalen geschied met ons eigen transportmiddel. Voor deze diensten berekenen wij geen kosten. Dit geld voor zowel bedrijven als voor particulieren. Geef u de voorkeur om oud ijzer of metalen te brengen op onze locatie, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Betaling geschied A contant of op rekening.

Hoekstra Metaal Recycling Deventer, modern recyclingbedrijf. Samen met hun medewerkers zorgen zij ervoor dat recycling plaats vindt volgens de strengste milieuwetten en met de nieuwste technieken. Inkoop van oud ijzer behoord tot de dagelijkse werkzaamheden.

Wat kopen wij van u in?

Balk ijzer, Giet ijzer, Constructie ijzer, Ijzer draaisel, Gruis ijzer, Plaat ijzer, Pons afval